Vinterkampanje

6 dager
8 timer
1 minutter
15 sekunder
Høy kvalitet
Prisløfte
5 års norsk garanti
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Personvern

Personvernerklæring

Personvernerklæring Arctic Outdoor Cabins AS - Gjeldende fra 30.06.2018

Ditt personvern er viktig for oss. Informasjon om vår behandling av opplysninger om deg skal være tydelig og lett tilgjengelig slik at du har mulighet til å ha god kjennskap til hvordan vi bruker disse opplysningene. Om du har spørsmål knyttet til denne erklæringen eller vår behandling av personopplysninger, vennligst send en epost til post@nygrillhytte.no

Denne personvernerklæringen gjelder:

• for deg som individ

• når Arctic Outdoor Cabins AS (AOC), er behandlingsansvarlig for personopplysninger om deg

• når du bruker AOC tjenester, hvor vi bestemmer:

- formålet med behandlingen av personopplysninger

- hvilke metoder, virkemidler og/eller sikkerhetsmekanismer som skal benyttes

Denne personvernerklæringen gjelder ikke:

• når andre enn AOC er behandlingsansvarlig, selv om du får tilgang til den behandlingsansvarliges tjenester ved bruk av AOC tjenester

• når AOC er databehandler på vegne av behandlingsansvarlig som for eksempel kan være AOC bedriftskunde

Se også AOC salgsbetingelser på https://www.nygrillhytte.no

 

Hvordan AOC håndterer personvern

Grunnleggende prinsipper

AOC behandler personopplysninger om deg etter følgende grunnleggende prinsipper:

• AOC skal være åpen og tydelig på hvordan vi behandler personopplysninger om deg.

• Personopplysninger om deg skal kun behandles for lovlige formål og vil bli slettet eller anonymisert når vi ikke lenger har grunnlag for å behandle dem.

• Du skal motta informasjon om dine personvernrettigheter og få hjelp til å gjøre dine rettigheter gjeldende.

• AOC skal sikre at personopplysninger om deg er tilfredsstillende beskyttet, uansett hvor i verden de blir behandlet.

• AOC skal bygge godt personvern inn i våre tjenester når tjenestene designes og utvikles.

Når vi behandler opplysninger om deg

AOC behandler personopplysninger om deg når:

• det er nødvendig for å levere avtalte tjenester til deg,

• det er nødvendig for å forbedre vår kundepleie for å gi deg bedre brukeropplevelser,

• det er nødvendig for å ivareta informasjonssikkerheten,

• det er nødvendig for å utvikle og markedsføre våre tjenester,

• du har gitt ditt samtykke til behandling av opplysninger om deg, og når

• det er nødvendig av hensyn til vår oppfyllelse av lovpålagte krav.

Opplysninger som normal behandles

Hvilke opplysninger som blir behandlet avhenger av hvilke tjenester du har inngått avtale om levering av eller som du faktisk benytter.

Følgende opplysninger vil kunne bli behandlet:

• Ditt navn, telefonnummer, epostadresse, postadresse i forbindelse med at du registrerer deg som kunde eller bruker av våre tjenester.

• Fødselsnummer kan for enkelte prosesser bli behandlet, men da kun for å verifisere dine opplysninger mot Folkeregisteret.

• Brukernavn og passord for tilgang til våre tjenester.

• Betalingsinformasjon som informasjon om kredittkort, din kredittverdighet og øvrig relevant bank- og kontoinformasjon.

• Informasjon om din kundekonto og vår kommunikasjon med deg.

• Fakturainformasjon.

• Opplysninger generert i forbindelse med bruk av tjenestene eller produktene.

 

Formålet med behandling av personopplysningene.

Opplysningene over vil typisk være nødvendig å behandle for å oppfylle følgende formål;

• identifisere deg som kunde, bruker og/eller betaler,

• levere avtalt tjeneste og produkt,

• forbedre og utvikle tjenestene og produktene,

• administrere din kundekonto,

• yte og forbedre vår kundeservice,

• utføre kredittsjekk,

• kommunisere med deg,

• fakturere og kreve inn utestående beløp,

• klagebehandling,

• forskning,

• markedsføring, samt for å

• granske og iverksette tiltak ved brudd på avtale.

Opplysninger som hentes fra eksterne kilder 5.1. Eksterne kilder kan være:

• Selskap eller organisasjoner som leverer betalings- og frakttjenester, reklame- /annonsenettverk, analyseselskap, og

• Folkeregisteret. 5.2 Opplysninger som vi mottar kan være:

• kredittinformasjon og kredittvurderinger og –beslutninger,

• opplysninger som vi trenger for å autentisere deg, samt.

Hvem vi deler opplysningene dine med

AOC er heleid av Målselv Salg og Service AS og opplysninger om deg kan deles med andre selskap i konsernet eller med tredjeparter som eksempelvis:

• Selskap vi har inngått databehandleravtale med som utfører oppdrag på våre vegne.

• Andre som du har bedt oss om å samhandle med, som for eksempel sosiale nettverkstjenester.

• Andre som du har gitt ditt samtykke til at vi deler informasjon med.

• Mulige samarbeidspartnere i tilfelle salg, kjøp, sammenslåing eller annen omorganisering av selskapet.

• Kredittsjekk- og innkrevningsselskaper.

• Offentlige myndigheter. Noen ganger vil andre som mottar opplysninger om deg kunne behandle opplysningene for sitt eget formål. I slike tilfeller vil vedkommende være ansvarlig for å sikre at informasjonen behandles i henhold til avtale inngått med AOC. Offentlige myndigheters behandling av opplysninger som AOC er pålagt å utlevere, er utenfor AOC kontroll.

Hvordan vi behandler dine data

Vi benytter norske og utenlandske partnere og påser at overføring av opplysninger kun skjer om mottakerne har forpliktet seg til å sørge for tilfredsstillende personvern-, sikkerhets- og konfidensialitetsmekanismer eller -metoder ved behandling av opplysningene.

Ved overføring og behandling av opplysninger til databehandlere som utfører oppdrag på våre vegne, inngår vi en databehandleravtale. Ved overføring ut av EU/EØS-området inngår vi EU standard databehandleravtale eller overfører opplysningene i tråd med den amerikanske «Privacy Shield»-ordningen.

Hvordan vi beskytter opplysningene om deg

Opplysningene sikres gjennom fysiske, tekniske og administrative metoder og mekanismer, som blant annet beskyttelse av infrastrukturen og kontorbygninger, tekniske fasiliteter og kravstillelse til vårt personell. Som eksempler på sikkerhetsmekanismer nevnes:

• Når du logger deg inn på din konto med ditt telefonnummer eller brukernavn og passord vil alle opplysningene være krypterte ved bruk av krypteringsprotokoll som for eksempel “Transport Layer Security TLS) og “Secure Socket Layer (SSL). Vi bruker disse protokollene på alle nettsider hvor vi behandler opplysninger om deg.

• Har ditt brukernavn og passord vært inaktivt over noe tid, logger vi deg automatisk ut av kontoen for å beskytte opplysningene om deg.

• Ved bruk av databehandlere sikrer vi at tilsvarende eller sterkere sikkerhetsmekanismer benyttes.

• I utviklingen av våre tjenester og produkter bygger vi inn personvern og beskyttelse av opplysningene om deg.

• Vi utfører personvernanalyser for å avdekke og begrense eventuelle konsekvenser ved behandlingen av opplysninger knyttet til deg.

Hvor lenge vi behandler opplysninger om deg

Vi behandler opplysningene om deg så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet med behandlingen. Opplysningene blir deretter slettet, med mindre vi i henhold til lov er pliktige til fortsatt å ta vare på opplysningene.

 

Dine rettigheter

• Informasjon: Informasjon om behandling av opplysninger om deg skal være tydelig og lett tilgjengelig slik at du kan tilegne deg god kunnskap om hvordan vi behandler disse opplysningene.

• Innsyn: Du kan få oversikt over opplysningene som vi behandler om deg ved å kontakte oss.

• Korrigering: Du kan be om å få rettet feil eller ufullstendige opplysninger ved å kontakte vår kundeservice.

• Sletting: Du kan be om at vi sletter informasjon om deg

• når du ikke lenger har et kundeforhold til AOC eller

• når du trekker et samtykke tilbake og det da ikke lenger finnes et lovlig grunnlag for fortsatt behandling av opplysningene

• Begrensing: Du kan anmode om at vi ikke sletter opplysninger om du har behov for disse opplysningene for å fastsette, gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav.

• Dataportabilitet: Du kan be om å få overført ditt avtaleforhold til en annen tilbyder, såkalt nummerportabilitet. Du kan også få tilsendt rapport over opplysninger vi behandler om deg.

• Innsigelse: Du kan be oss om å stanse behandlingen av opplysninger vi bruker til direkte markedsføring, herunder profilering.

• Automatiserte avgjørelser: Har du fått en avgjørelse som er basert på en automatisert behandling, har du rett til å be om at en medarbeider foretar en ny vurdering.

 

Våre nettbutikker - www.nygrillhytte.no, www.grillkata.se , grillhytte.dk, malselvsalg.tabeltalt.no

 

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Arctic Outdoor Cabins AS, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

 

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.

Ved markedsføring på e-post/sms innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd.

 

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

 

Behandlingsansvarlig:

Arctic Outdoor Cabins

Seminarbakken 11

9006 Tromsø

E-post: post@nygrillhytte.no

Telefon: +47 41 55 58 55

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.nygrillhytte.no, www.grillkata.se , grillhytte.dk, malselvsalg.tabeltalt.no, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, chat eller når du bruker våre tjenester.

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Vår ehandelsplattform er levert av Mystore.no AS og data lagres i deres skytjenester hos Amazon Cloud Services(AWS) sitt datasenter i Irland.

Underleverandører

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres.

Arctic Outdoor Cabins.

Vi deler din e-post med vårt system for digitale monteringsanvisninger på arcticoutdoorcabins.com.

Vipps:

Om en betaler med Vipps i nettbutikken (eller vår fysiske butikk) vil ditt telefonnummer sendes til Vipps for videre identifikasjon.

Klarna:

Om en betaler med Klarna i nettbutikken vil personlig informasjon som e-post, navn, adresse, personnummer deles med Klarna for kreditt. Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Digital Garden AS (DG):

DG benyttes blant annet til håndtering av e-post. Informasjon lagres i disse systemene og e-postkorrespondanse kan være lagret hos DG.  

Mailchimp:

Mailchimpbenyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp om du har aktivt meldt deg på vårt nyhetsbrev.

Google Analytics:

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres. Les mer om Googles personvern og vilkår. Se hvordan Google brukes Cookies her: https://policies.google.com/technologies/cookies

Tripletex AS:

Tripletex er vårt regnskapssystem og data nødvendig for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura.

Svea Finans:

Om en betaler med Svea Finans AB i nettbutikken eller ved aksept av tilbud / ordre via e-post vil personlig informasjon som e-post, telefonnummer, navn, adresse, personnummer (ved behov) deles med Svea Finans AB for kreditt. Vi bruker Svea Finans AB som leverandøren på tilbud og ordrer akseptert via e-post. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Svea Finans AB når ordren er akseptert, for at Svea Finans AB skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Svea Finans AB sin personvernerklæring.

Svea finans faktura

Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Bank AB, filial i Norge. For å betale med faktura må du angi ditt personnummer eller organisasjonsnummer. Det vil da bli foretatt en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Samtlige faktura er overdratt til Svea Bank AB, filial i Norge sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Bank AB, filial i Norge.

Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling påløper purregebyr iht. gjeldende satser, og forsinkelsesrente med den rentesats som er bestemt etter lov om renter ved forsinket betaling. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

Svea Finans Delbetaling

Gjennom vårt samarbeid med Svea Bank AB, filial i Norge kan du inngå en kontokredittavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du ved å krysse av for det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.

For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli foretatt en kredittsjekk. Forutsetningen for å delbetale kjøpet er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10 000 kr, løpetid 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 195 kr, termingebyr 45 kr: 14,40%

Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon. Allmenne vilkår finner du her.

Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt (SEF) finner du her.

Svea finans kortbetaling

Betaling med kort skjer i henhold til gjeldende regler for online-betaling. Vi benytter Svea Bank AB sin PCI-DSS-sertifiserte kortbetalingsløsning.

Vi aksepterer følgende kort: Visa, MasterCard. Pengene reserveres på din konto ved ordretidspunktet.

Alle transaksjoner sendes sikkert og kryptert via SSL (Secure Sockets Layer). Ingen kortnummer lagres. Vi benytter den seneste sikkerhetstandarden for betalinger på nett, 3D-Secure, en standard innført av Visa og MasterCard med formål å identifisere kortholder ved kjøp på internett.

Svea tilgjengeliggjør betaling med Vipps via vår Svea Checkout. Betaling utføres via Vipps sin egen app for betaling, med de betalingsvalg som er tilgjengelig der for den enkelte bruker.

Logistra:

Logistra er vår leverandør av EDI-løsning. Når du handler i vår nettbutikk så vil informasjon som navn, telefonnummer og adresse deles med Logistra for utskrift av fraktbrev og transport-etiketter.

Bring:

Vi sender pakker med Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

Creditsafe:

Vi benytter Creditsafe til å gjennomføre kredittsjekk, og deler informasjon som navn og adresse for å søke deg opp.

Postnord:

Vi sender pakker med Postnord og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse.

Personalisert Shopping (tidligere Crall):

Personalisert Shopping er vårt system for å håndtere chat korrespondanse, samt funksjoner som forlatte handlekurver, bursdagsgratulasjoner og besøksmønster. Personalisert Shopping brukes også til å sende ut ordrebekreftelser og e-post, navn og adresse og informasjon relatert til ordrebekreftelsen deles således med de. Teknologi fra Personalisert Shopping brukes også til å generere produktanbefalinger. Produkanbefalingene er basert på besøksmønster og ordrehistorikk som lagres i opptil et år.

Kommunikasjon gjennom e-post og SMS

Som kunde vil du motta kunne motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til.

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Behandlingsansvarlig vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å  melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til post@nygrillhytte.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester

Bruk av våre butikkløsninger:

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

Bruk av Klarna Checkout:

Når våre butikkløsninger benyttes sammen med Klarna Checkout settes det informasjonskapsler fra Klarna. Mer informasjon på https://www.klarna.com/no/cookies/.

Google Analytics:

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk. Les mer om Googles personvern og vilkår. Se hvordan Google bruker cookies/informasjonskapsler: https://policies.google.com/technologies/cookies

Google Ads:

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster. Les mer om Googles personvern og vilkårDu kan endre Googles bruk av informasjonskapsler på Googles egne annonseinnstillinger.

Youtube/Google

YouTubes informasjonskapsler brukes for å lagre avspillingspreferansene dine. Youtube samler også selv inn data når du spiller av en video. Preferansene dine for hvordan dette fungerer i praksis kan du justere gjennom din egen Google/YouTube-konto

Meta (Facebook) Pixel:

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Dataene lagres på Facebook sine servere. Du kan reservere deg mot målrettede Facebook-annonser: Facebook annonseinnstillinger

Snapchat

Innhenter anonymt data til annonsering i Snapchat.

Personalisert Shopping (tidligere Crall):

Personalisert Shopping benytter informasjonskapsler for å identifisere en økt og din bruker-id.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

Slik kan du unngå cookies

Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Merk at ved å gjøre dette vil flere av funksjonene på sidene ikke fungere.

Google Chrome
Mozilla Firefox
Safari
Internet Explorer

Edge

Arctic Outdoor Cabins AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når din dat samles inn og behandles (ref personopplysningsloven § 19 og personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Kontakt: post@nygrillhytte.no